top of page

ONNITTELEMME ERINOMAISESTA VALINNASTA! 

 

 

 

 

 

 

 

Myönnämme ostamallenne tuotteelle viiden (5) vuoden materiaalitakuun; tavarantoimituksissa toimituspäivästä alkaen ja asennuksen sisältävissä kohteissa asennuksen valmistumisesta alkaen.

Takuu kattaa tuotteen rakenteen kestävyyden ja normaalin kulutuskestävyyden, kun tuote on asennettu ja sitä on käytetty/hoidettu tämän takuutodistuksen ja hoito-ohjeiden mukaisesti.  

Takuusuorituksen edellytyksenä on täysimääräinen maksusuoritus ja viittaus, miten havaittu asia liittyy takuuehtoihin. 

YLEISTÄ
Tuotteiden alumiiniosat ovat polyesterijauhemaalattua. Tehdastoimitetut karkaistut liukuovi- ja kattolasit täyttävät standardit EN 12150-2 ja EN 12600. Karkaistun lasin murtolujuus on jopa kolminkertainen karkaisemattomaan verrattuna. Karkaistu lasi antaa karkaisemattomaan verrattuna paremman kestävyyden iskuja, taivutusta ja lämpötilan vaihteluita vastaan. Rikkoutuessaan karkaistu lasi särkyy pieniksi tylppäkantisiksi siruiksi, joista puuttuu normaaleille laseille ominainen terävä ja leikkaava reuna.  

HOITO-OHJEET 
Lasien pinnat sekä alumiiniprofiilit on suositeltavaa aika ajoin pestä vedellä ja miedolla 

pesuaineella. Normaalit ikkunanpesuaineet sopivat hyvin. Hankausnesteitä ja hankaavia kankaita on vältettävä, ettei profiilipinta naarmuuntuisi. Terassilaseissa alempi profiiliura kannattaa aika ajoin puhdistaa, mikäli sinne kertyy likaa ja kosteutta. 

YLEISET TAKUUEHDOT 
Terassitehdas / Lasilinna Oy vastaa, että asennustyö on suoritettu sopimusasiakirjojen mukaan ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Takuu sisältää raaka-aine- ja valmistusvirheistä johtuvien vikojen korjaamisen. Takuu sisältää tarvittavat korjaustyöt materiaaleineen. 

TAKUUAIKA 

Tuotteiden toimivuudella, käsittäen mahdolliset materiaalivirheet, on viiden (5) vuoden takuu. Asennustakuu on voimassa kaksi (2) vuotta. 

Takuuaika alkaa, kun lasiterassi on asennettu tai toimitettu. Jos lasiterassi asennetaan tai toimitetaan siten, että asiakas ei ole paikalla, niin asiakkaalle lähetetään sähköinen viesti, jossa asiakasta ohjeistetaan hyväksymään asennus tai toimitus. Tällöin takuu alkaa asiakkaan vastattua viestiin, kuitenkin viimeistään seitsemän (7) päivän päästä lasituksen asennuksen valmistumisesta tai toimituksesta.   

 

 

 

TAKUUN PIIRIIN KUULUVAT ASIAT

Lasiterassi on kylmä tila, joka antaa hyvän suojan erilaisissa sääolosuhteissa. Takuun piiriin kuuluvat asennus- tai tuotetakuun piirissä olevien puutteiden ja korjausten suorittaminen sekä materiaalit. Lasiterassin käytössä ja sisustuksessa on otettava huomioon, että lasiterassi ei ole täysin tiivis. 

Rakenteiden ja lasien välissä voi olla 5-50mm rakoja, myös lasiterassin ilmankosteus poikkeaa lämpimistä sisätiloista olennaisesti. Vaihtelevat sääolosuhteet, kuten esimerkiksi vesisade, lumisade ja tuuli voivat tuoda lasiterassin sisäpuolelle pölyä, roskia, vettä tai lunta. Edellä olevat asiat on huomioitava lasiterassin käyttämisessä, kalustamisessa ja sisustusmateriaalien valinnoissa. Lasin ominaisuuksia ja vaatimuksia arvioidaan Suomen Tasolasiyhdistys ry:n ohjeistuksen mukaan. 

TAKUUN RAJOITUKSET 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takuu ei koske:

-    työn tai tuotteen vastaanoton jälkeistä puhdistusta

-    luonnollisesta käytöstä aiheutuvaa kulumista, UV-säteilyn tai ilmansaasteiden aiheuttamia värimuutoksia ja likaantumista

-    välillisiä vahinkoja, luontaisia huoltotoimenpiteitä tai lisävarusteita

-    muutoksia, jotka on tehty ilman toimittajan kirjallista hyväksyntää

-    karkaistun lasin pinnassa eri olosuhteissa mahdollisesti esiintyviä heijasteita tai kuvioita

-    lasien hajoamista, jonka on aiheuttanut jokin muu kuin valmistusvirhe

-    väärinkäytön, ulkopuolisen tekijän tai ulkopuolisen aiheuttajan seurauksena ilmennyttä lasin hajoamista

-    rakenteiden tai olosuhteiden muutosten aiheuttamaa vikaa tai hajoamista, jonka syynä on laseihin ja/tai rakenteisiin kohdistuva rakennemuutos, paine, kuormitus tai arvaamaton ilmiö

 

 

TIETOA TUOTTEESTA 

Lasitettu terassi ei ole vesitiivis. 

Tietyissä sääolosuhteissa parvekkeelle/terassille voi tulla vettä tai lunta. Ulkokalusteiden tulee olla säänkestäviä ja esim. sisälle suunniteltujen materiaalien, kuten sisämattojen käyttöä on syytä välttää. 

 

 

TERASSITEHDAS / LASILINNA OY

 

 

 

 

 

 

bottom of page