top of page
Terassilasitukset

Lasitettu terassi parantaa asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa; se on monikäyttöinen lisätila, joka toimii niin toisena olohuoneena, kesäkeittiönä kuin vaikkapa kotitoimistona. Lämpimällä ja suojaisalla lasitetulla terassilla viihtyvät myös monet kukat ja hyötykasvit. Mikäli taloudessasi on lapsia tai lemmikkejä, parantaa lasitus myös terassin turvallisuutta.

Terassilasituksella saat kodin terassin jopa ympärivuotiseen käyttöön, sillä liukuva lasitus estää sateen, lumen ja tuulen pääsemisen terassille, toimimatta kuitenkaan näköesteenä terassilta avautuvalle maisemalle. Suljettuun tilaan saa näppärästi asennettua myös lisälämmittimiä, eli lämmin kesäpäivä ei ole enää ainut terassikeli, ja esimerkiksi mökin terassin lasitus tekee viileälläkin kelillä mökkeilystä vähän mukavampaa. Jos terassi on vilkkaasti liikennöidyn tien lähellä, toimii terassilasitus myös ylimääräisenä äänieristeenä.

Alumiinirakenteiden ja liukulasien eri värivaihtoehdoilla terassilasitus on helppo saada sopimaan kiinteistön ulkonäköön sekä käyttäjiensä mieltymyksiin. Mikäli terassin ohi kulkee esimerkiksi kävelytie tai siitä halutaan muuten suojaisampi, voi lasitetulle terassille asentaa verhot tai sälekaihtimet tuomaan lisää yksityisyyttä.

 
 
Me Terassitehtaalla olemme erikoistuneet toteuttamaan asiakkaidemme vision ulkotilojen paremmasta käytöstä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan ja suunnittelemaan juuri Sinun terassiunelmasi!

Terassien katoissa lasi on yhä suositumpi materiaalina,rungon ollessa joko puuta tai alumiinia. Lasin vahvuus Suomen olosuhteissa on ainavähintään 8 mm karkaistu turvalasi mutta tarvittaessa käytämme 10 mm lasia.Katon reunaan on saatavana myös räystäskourut ja -syöksyt sekä lumiesteet. Lasin värinä joko kirkas tai asiakkaan toiveen mukaan sävytettynä: ruskea, harmaa tai savulasi. Kattolasien listojen mukana tulee aina myös tiivisteet.

Valikoimassamme on laadukkaat kotimaiset pystypuitteelliset ja pystypuitteettomat terassilasitukset liukuvana, jolloin jokainen lasi liukuu omalla kiskollaan tai kääntyvinä.
Kaikki liukuovet valmistetaan mittatilauksena ja asennetaan ammattitaidolla.
Profiilit on mahdollista saada varastoväreillä; valkoinen, tumman harmaa tai ruskea. Lisämaksusta onnistuu melkein missä värissä vaan asiakas haluaa.
Pystypuitteellisten liukulasien vahvuus on järjestälmäsuosituksen mukainen välillä 4 - 8 mm ja pystypuitteettomilla 8 - 10 mm.
Lukko vaihtoehtoja on useampia mm. nuppi-, salpa- tai avainlukko..
 
Voit lähettää meille mitat ja annamme sinulle alustavan tarjouksen sekä suunnitelman/piirustuksen lupa-asioita varten. Ilmaisen mittakäynnin jälkeen, päivitämme alustavan tarjouksen tarvittaessa. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen laitamme tilauksen työnalle ja katsotaan teille sopiva asennusaika. 
Tuotteillamme on viiden vuoden tehdas takuu.

Varaa ilmainen mitta- ja suunnittelukäyntisi jo tänään! 

 

 

 

 

Pyydä meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille!

lasitettu alumiiniterassikatto terassitehdas

Alumiinirunkoinen lasiterassi on lähes huoltovapaa ja kestää vuosia kotisi lisätilana

 

 

 
terassitehdas_lasiterassi_terassilasitus
lasitettu kuisti.jpeg
komposiittiterassi_lasikatto_likulasit_terassitehdas.JPG

Rungon varastoväreinä löytyy musta, harmaa ja valkoinen. Muut värit onnistuvat myös.

 
valkoinen_alumiinirunkoinen_lasiterassi.JPG

Toteutamme kaikki kohde asennukset ammattitaidolla ja myönnämme työlle kahden vuoden asennustakuun

 

 

 
rantamökin terassilasitus_edited.jpg
bottom of page